Portfolio

 

Ariya Capital

  • Een in London gevestigde investerings maatschapij waar wij een Groupware service voor gerealiseerd hebben. Gevraagd was een service die wereldwijd bereikbaar was, zonder te veel ingewikkelde technologie (alles wat in een standaard windows installatie beschikbaar is). Als oplossing hebben wij gekozen voor een tweetal servers op een centrale locatie waar door middel van een VPN (pptp) toegang tot de fileserver verkregen kan worden.

Fertimagazine.nl

  • Een online magazine met artikelen over vruchtbaarheids behandelingen en problemen. Bijgehouden door gynocologen en specialisten. Wij waren gevraagd de statische site over te zetten naar een CMS systeem met een geintegreerd forum.

Internuntia

  • Voor Internuntia onderhouden en schrijven wij software waarmee verschillende diensten met elkaar kunnen communiceren (IVR systemen en webdiensten/databases).

Simpelmedia

  • Televisie productie maatschapij waar een migratie traject voor opgezet is om van een IMAP (Outlook) omgeving over te stappen op een Groupware omgeving. Emails, contacten en kalender gegevens worden gemigreerd naar Zarafa. Verder beheren wij het netwerk en de Domain Controllers/fileserver en een offsite backup systeem voor de fileserver.

Staffingforce

  • Staffing Force is het detachering- en interimmanagement bureau voor opdrachtgevers en professionals op het gebied van Finance, Human Resource, Recruitment en Sales. Wij verzorgen de hosting van de Staffingforce website, die wij ook hebben ontwikkeld volgens een door Staffingforce geleverd template. Tevens hosten wij ook de Zarafa Groupware server voor Staffingforce.

Securiton

  • Securiton levert hoogwaardige rubberen (noppen) tegels, die o.a. dienen als waarschuwingsmarkering, binnen geleidelijnen voor blinden en slechtzienden. Voor Securiton hebben wij de oude site overgezet naar een CMS systeem met behoud van het oude ontwerp en alle site onderdelen.

Webtranslation

  • Voor Webtranslation hebben wij een CMS systeem opgezet met ondersteuning voor meerdere domeinen, waarbij elk domein zijn eigen content en look heeft.

Elders Websales

  • Voor Elders Websales hebben wij een backend service geschreven waarmee geautomatiseerd order en billing informatie uitgewisseld kan worden.